Wednesday, 22 July 2015

Balada Friendlist di Facebook yang Kagak dikenal...

YOU FEEL IT?

Waktu jaman-jaman alay 2008-2009, Facebook tuh bener-bener WAH banget. Sebagai pengganti Friendster, Facebook menjadi angin segar kite, para muda-mudi yang pengen keliatan gaul dengan hal-hal yang berhubungan dengan teknologi kekinian.

Bodohnye, saat mulai berpesbukan, kite tuh ngasal add temen. Ade orang cakep dikit, di add. Padahal mah, kenal juge kagak. Ade temen sekolah yang kagak pernah tegoran sama sekali, di add. Motifnye cuma satu sebenernye, biar friendlist kagak sepi-sepi amat.

Nah sekarang ini sih udeh berasa banget. Ngapain juge temenan pesbuk ame orang yang di dunia nyata aje kagak pernah tegoran ame kite? Yang tiap negor malah buang muka? Yang di pesbuk ngomongin agama tapi di dunia nyata demen nyewa kupu-kupu malem? HAHAHA.

Oh iye satu lagi.... ame orang yang kebanyakan pengen diaku banget. Tiap hari pamer tas branded, taunye cuma KAWE, ntu juge boleh pinjeman -_____-

Dari 4900 temen di pesbuk, kebanyakan sih ya para blogger, yang 90% kagak gue kenal... Tapi kagak masalah selama mereka kagak bikin masalah. Sedangkan temen sekolah dan kuliah, ya... kalo dijumlahin kagak nyampe 1000. Mereka juge rata-rata kagak bermasalah... Ya emang sih, gue mah jarang punye masalah ame mereka. Paling cuma gengges aje kalo mereka udeh nyampah newsfeed dengan apdetan PATH dan kemunafikan mereka, please lah -___-

Eh tapi ade sih yang ngeselin dari temen-temen lama yang tiba-tiba negor di pesbuk. Misalnye saat mereka nawarin MLM, asuransi, atau minta isiin kuisioner. Hehehe, gue ditegor cuman pas mereka perlunye aje. Miris sih, tapi kalo untuk kuisioner, masih gue jabaninlah, kesian. Kalo soal MLM dan asuransi, ya... pura-pura aje kagak liat message dari mereka.

Hayo ngaku, ade berape temen pesbuk yang lo kenal di dunia nyata? Pasti dikit juge, kan? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :))



9 comments:

  1. Banyak sih temen fb yg gak tegoran di dunia nyata :D

    ReplyDelete
  2. mungkin cuma ratusan.
    temen sma, smp, sd yang dulu satu kelas
    temen dalam grup, baik itu blogger ataupun temen penulis amatir yang sering saya baca tulisannya.


    dan rasanya sama deh. temenku juga negor karena MLM
    dan itu canggung banget mau ngomong apa. nolak gk enak nerima juga gk ada buat beli

    ReplyDelete
  3. Hah banyak banget sampe kalo lagi nganggur mah apus apusin aja satu satu aakakakakak

    ReplyDelete
  4. gue pernah di mesej temen yang (kayaknya) mau nawarin MLM, habisnya timeline dia penuh gituan :D
    gag gue baca juga, kenal juga sebatas nama aja

    ReplyDelete
  5. Wah, dulu tuh, pas masih ababil, suka banget asal add orang. Sekarang malah gua sendiri yang bingung gimana cara unfriend masalnya haha :D

    ReplyDelete

Gih kasi komen. Asal jangan nyebelin, berbau SARA dan porno ye. Yang SPAMMING bakal gue HAPUS.

Makasi temen-temen. HAPPY BLOGGING! :*