Sunday, 20 March 2016

1,5 Bulan Gak Ngeblog Gegara Orang Usil



Mungkin pade bertanye-tanye, kok Mpok Pina lama bener kagak ngapdet blog ini? Huhuhu.

Maap beribu maap, ini semua bukan gue yang sok sibuk atau males apdet. BLOG GUE BARU BISA DIBUKA SETELAH DIJAHILIN ORANG DAN MEREKA BALIKIN BLOG GUE. Sukur nih blog kagak diapa-apain. CUMAN PASSWORDNYE DIGANTI, NOMER HP YANG ADA DI IMEL BLOG DIGANTI BIAR GUE KAGAK BISA MEMULIHKAN SEMUANYEEEE, terus mereka minta duit biar gue bisa akses. Kampret.

Ceritanye panjang sih, dan gue sebenernye males buat ceritain ini. Yang penting gue cuman berharap, semoga temen-temen di mari kagak teledor naro gadget (Yoi, ini gegara tab yang biasa dipake buat ngeblog hilang), terus kalo bisa jangan naro password akun-akun penting di gadget. Kalo gadgetnye hilang, rempong kudu memulihkan semuanye. Mending kalo bisa langsung dipulihin, pas gue mau ganti password gmail khusus blog, malah udeh diganti orang. Mending passwordnye, data pribadi gue juge diganti.

WASPADALAH WASPADALAH!

*brb nulis-nulis lagi di blog*

9 comments:

  1. Comeback again mpok pina terulala cetar badai!!! Pantesan ni orang lama banget kagak updet, yaelah abis kemarin kejambretan sekarang kena masalah gini. Yg sabar ye mpok.. Mungkin ini udah takdirnya mpok.

    Pas abis baca postingan ini cepet2 dah pindahin semua password yg ada di gadget, ngeri juga kalau kejadian kayak gitu. Emang kudu waspadah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waspadalah waspadalah!

      thanks ya pit

      Delete
  2. Buset ekstrim. Becarefull semoga makin waspada nyimpen / login akun google nya mpok pin

    ReplyDelete
  3. waduh apalagi gue yang semua password login ke akun akun sama huhu *brb hapus password di hp*
    Tapi semoga hp nya kaga ilang. Welcome back ka pin.

    Aku kira karna kamu nulis di blog satunya yang kebelet kawin ntu

    ReplyDelete
  4. Waduh... yang sabar ya mpok pin :')

    ReplyDelete
  5. Tuh orang tahu aja blognya mpok ngetop. Jadi lumayan kalo dijadiin milik pribadi pikirnya.

    Thanks buat pelajarannya mpok. Semoga tidak terjadi untuk kedua kali ya dan selalu berhati-hati. Yang sabar jg mpok.
    Keep blogging! :-)

    ReplyDelete
  6. Kirain sibuk persiapan nikah pok,,

    ReplyDelete
  7. Baru 1,5 bulan, gue udah setahun jadi blogger murtad -_-
    Alasan gue apa....

    ReplyDelete

Gih kasi komen. Asal jangan nyebelin, berbau SARA dan porno ye. Yang SPAMMING bakal gue HAPUS.

Makasi temen-temen. HAPPY BLOGGING! :*